duminică, 24 iunie 2018

Apa este un drept al omului! Europa trebuie să recunoască acest drept în cele din urmă


Catre MINISTERUL MEDIULUI

Doamnei Graţiela Leocadia GAVRILESCU - Ministrul Mediului


Stimata doamna,

Comisia Europeană a prezentat recent propunerea sa de reformare a Directivei privind apa potabilă. Acest lucru ia în considerare cerințele celor aproape 1,9 milioane de cetățeni europeni care au sprijinit prima ECI de succes, care a căutat recunoașterea dreptului omului la apă în UE pe baza Rezoluției ONU din 2010.

Rectificarea directivei se află pe ordinea de zi a Consiliului Mediului din 25 iunie. Vă îndemnăm să sprijiniți propunerea Comisiei Europene, în special dispozițiile din articolul 13.

Vă rugăm să ii încurajați pe ceilalți membrii ai Consiliului să recunoască în mod oficial dreptul la apă al omului.

Următoarea dezbatere în cadrul Consiliului pentru mediu este importantă. Este pentru prima dată când statele membre au șansa de a dezbate cererea a aproape 1,9 milioane de cetățeni ai UE pentru dreptul omului la apă.

Apa este un drept al omului! Europa trebuie să recunoască acest drept în cele din urmă!

Ne puteti comunica raspunsurile la: mihai.mereuta@habitaturban.ro (de preferat), sau fax 021.341.30.62, sau Adresa corespondenta: OP 49, CP 21 Sector 2 Bucuresti.
Va dorim succes in activitatea pe care o desfasurati, va multumim pentru colaborare si sprijin si va asiguram de intreaga noastra consideratie.
Mihai Mereuta
Presedinte
LIGA asociaŢiilor de Proprietari
HABITAt
AsociaŢia RomÂnĂ pentru LocuinŢe
CASA PLUS

adresa corespondenŢĂ: OP 49, CP 21 Sector 2 Bucuresti. www.habitaturban.ro, www.regenerareurbana.ro, www.casa-plus.ro; http://urban-plus-ro.blogspot.ro/
MIHAI MEREUŢĂ - 0744.751.416; mihai.mereuta@habitaturban.ro; presedinte  Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat, Asociatia Romana pentru Locuinte Casa Plus
director resurse umane: daniela FLORINA huŢan - 0726.949.000; 0743.627.705; dana.hutan@habitaturban.ro;
consultant servicii publice: radu corneliu dumitrescu – conctranspresp@yahoo.com;
consultant SECTOR 1: FLORENTIN DOGARU - norudogaru@yahoo.com;
Consultant sector 2: gabriela bratu - bratugabriela61@yahoo.com;
consultant SECTOR 3: Dan rujan - drujan1@gmail.com;
consultant SECTOR 4: viorica stefu –famstefu@yahoo.com;
consultant SECTOR 5: ANDREI GHEORGHE - michelefilip@yahoo.com;
consultant SECTOR 6: MIRCEA IOAN POPESCU –mircea.ioanpopescu@gmail.com;
RESPONSABIL FORMARE PROFESIONALA: tatiana ecaterina musteaŢĂ - tatiana.musteata@habitaturban.ro;
MEDIATOR - marta Şeicaru jenicĂ - marta.jenica@yahoo.com;
expERT contABIL - gabriela bratu - bratugabriela61@yahoo.com;
AVOCAT - ALEXANDRU TIU - alexandru_tiu@yahoo.com;
Consultant audit energetic - CONSTANTIN PETRIU costel_petriu@yahoo.com;
Consultant asigurari – ana furtuna - office@baldor.ro;

ACTIUNi REALIZATe cu sprijinul: PAID ROMANIA, SMART ECO, Elsaco, ista romania, radet bucuresti. partener media: RADIO ROMANIA ACTUALITATI – BUCURESTI FM 98,3; arena CONSTRUCTIILOR.


Liga asociațiilor de proprietari habitat
membri/colaboratori - Uniunea Locala a Asociatiilor Locative Arad (ULALA), Uniunea Judeteana a Asociatiilor de proprietari arges, LIGA asociatiilor de proprietari campulung musce, Liga Judeteana a Asociatiilor de Proprietari Bacau, Asociatia de Proprietari Fagului oradea, Federatia Asociatiilor de Proprietari Botosani, Uniunea federatia Asociatiilor de Proprietari Braila, Asociatia Proprietarilor de Locuinte si a Operatorilor de Servicii din Mun. Brasov, Liga Asociatiilor de Proprietari ialomita, Uniunea Asociatiilor de Proprietari din Buzau,Uniunea Municipala a Asociatiilor de Locatari si Proprietari resita, Federatia asociatiilor de Proprietari Cluj Napoca, Federatia Asociatiilor de Proprietari Dej,Federatia Asociatiilor de Proprietari Mangalia,Federatia Asociatiilor de Proprietari Navodari, Uniunea Asociatiilor de Proprietari Constanta, Uniunea Asociatiilor de Proprietari Medgidia, Uniunea Judeteana a Asociatiilor de Locatari si Proprietari Dolj, Grupul de Integrare a Asociatiilor de Proprietari galati, Asociatia de Proprietari Mihai Eminescu borsec, FEDERATIA ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI BRASOV, Uniunea Asociatiilor de proprietari Deva, Asociatia Grupul Asociatiilor de Proprietari Iasi, Uniunea asociatiilor de proprietari si Locatari din Mun. Piatra Neamt, Uniunea Judeteana Olt a Asociatiilor de proprietari si Chiriasi, ALIANTA Asociatiilor de Proprietari Prahova, Liga Asociatiilor de Proprietari Negresti Oas, Liga Asociatiilor de Proprietari Tirgu Mures, Liga Asociatiilor de Proprietari Turnu Magurele, Federatia Asociatiilor de Proprietari Lugoj, Federatia Asociatiilor de Locatari Timisoara, Uniunea Judeteana a Asociatiilor de Proprietari Rimnicu Vilcea, Asociatia de Proprietari R 64 Oltenita, UNIUNEA  ASOCIATIILOR DE LOCATARI FOCSANI,Federatia Asociatiilor de Locatari si Proprietari Satu Mare, Asociatia Romana pentru locuinte Locuinte - CASA PLUS (Bucuresti)